maanantai 28. tammikuuta 2013

Colour B4 Hair colour remover ja blondit hiukset

Pikkunen Saara

Jos joku random joka tätä blogia sattuu lukemaan ei tätä faktaa tiedä, olen oikealta hiusväriltäni blondi. Tummanruskeat silmät ja blondit hiukset. Värjäsin hiukseni tummiksi yläasteella, jonka jälkeen en olekaan blondi ollut. On ollut kyllä vaaleita raitoja, punaiset hiukset, mustat, ruskean eri sävyjä jne. Kun värjäsin hiukseni tummaksi äitini ensimmäinen reaktio oli "älä ny viitti..". Sama reaktio tuli nyt, kun päätin tavoitella takaisin luonnollista vaaleata sävyäni. Ruskeista hiuksista oli tullut todella osa minua, mutta toinen osa minusta taas kaipasi muutosta.

Aloin tavoittelemaan vaaleita hiuksia loppuvuodesta pikkuhiljaa raidoittamalla vaalealla sävyllä hiustani. En halunnut tehdä värinpoistoa, sillä olen hyvin tarkka hiusteni laadusta. Koska olen tälläinen "kaikki heti nyt" -persoona, en jaksanut odottaa. Onneksi minulla on Eve, joka keksii aina mahtavia tuotteita. Ostin Eveltä hänen toisen  Colour B4 Hair Colour Remover Extra Strength värinpoistoaineen, koska näin sen toimivan niin hyvin Evellä.

Kuva kopioitu

Tämän värinpoiston ideana lyhykäisyydessään on se, että se poistaa värimolekyylit hiuksista vahingoittamatta niitä. Molekyylit ovat hiuksen sisällä sumpussa ja tämä aine vapauttaa ne hiuksen pinnalle. Tärkeintä tässä värinpoistossa on todella huolellinen ja pitkäkestoinen hiusten pesu. Pesun aikana hiusten pinnalle nousseet molekyylit poistuvat. Jos et tee pesua tarkasti, molekyylit imeytyvät takaisin hiukseen ja hiukset eivät vaihda väriä. Tällä hiusvärillä et pysty valkaisemaan hiuksiasi, kuten muilla värinpoistoaineilla, sillä se ei sisällä ammoniakkia, valkaisuainetta tms. Tämä vain paljastaa hiusten luonnollisen värin poistamalla kertyneet hiusvärit. Minulla luonnollinen väri sattuu olemaan vaalea.




Tässä hiusten lähtökohta. Kuvan jälkeen kävin kerran kampaajalla, joten vaaleita kohtia oli enemmän. Kokonaisuudessaan kuitenkin lähtökohta oli hyvin lähellä tätä väriä.

Ja tälläiseen tulokseen päästiin..





Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Hiukset eivät tunnu huonokuntoisilta yhtään - ovat samassa kunnossa kuin ennen värinpoistoa! Kun hiuksia pestiin värinpoiston aikana, ensimmäisen 10min jälkeen piti laittaa "shampoon" tapainen aine päähän, joka vaahtosi kuin hullu. Vaahtoa oli nilkkoihin asti, mutta toisaalta se oli hauskaa.
Ainut huono puoli tässä tuotteessa oli sen haju. Värinpoistoaine haisi mädältä kananmunalta jossa oli hinttusen viemäriä. Ei sillä, hiukseni eivät enää päivän jälkeen tuoksu siltä ollenkaan, mutta ei tämä kamalan miellyttävä haju ollut ainetta levittäessä. Toisaalta mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi ;)
Itse olen todella tyytyväinen! Käyn vielä varmastikin pistämässä ainakin yhden kierroksen vaaleita raitoja, jotta saan kokonaisuutta hieman vaaleammaksi. Nykyinen hiustenväri on kyllä todella lähellä luonnollista hiustenväriäni :) 

En voi kuin suositella tätä tuotetta lämpimästi kaikille!

torstai 24. tammikuuta 2013

Mikä tai kuka on Macromies?

 
Tässä blogissakin olen pari kertaa maininnut Macromies käsitteen. Käsite syntyi siitä, kun keskustelin Even kanssa miehistä (perus tyttökeskustelua..) ja tapahtui kirjoitusvirhe.

Eveliina  jos et haluu nähä
Eveliina  nii ota se sun kuvitteellinen porilainen macrouros joka sulla on esiin
Saara    juu en
Eveliina  macho
Saara   ainiinjoo :D
Eveliina  macro
Eveliina  D:
Saara  macrouros!
Eveliina  :DD
Saara  ei vittu.. :DD haluan macrouroksen
Saara  onks se sellanen Hunks versio nörtistä?
Eveliina  joo :DDD 

Tästä syntyi käsite Macromiehestä, joka onkin aika kuvaava termi unelmamiehelleni.

Tarkkaa määritelmää Macromiehelle/Macrourokselle/Macrolle ei ole. Se on vain kuvitteellinen täydellinen mies, jota metsästän. Sellainen, joka hyväksyy mut kaikkien outojen tapojeni kanssa ja rakastaa pyyteettömästi. En edes osaa täysin kuvailla, mitä macromieheltä vaaditaan! Varmaan tärkein tähän käsitteeseen Macro liittyen on se, että osaa käyttää tietokonetta paremmin kuin minä ja oma tietokoneenkäyttöni ei häntä häiritse. Mä en ikinä jaksais neuvoa miestä jonkun tietokoneasian kanssa, saatika jaksaisi kuunnella valitusta siitä, että pelaan tietokonepelejä :D Jonkun siinä suhteessa pitää osata korjata tietokone, jos mä en sitä korjata osaa! Päähän siinä sekoaa, jos ei pääse nettiin..

Eveliina  Ota selvää sen macroprosentista
Saara  :DDd lolol macroprosentti

"Macromiehellä pitää olla pieni softspotti poneille"

Kai tälle mun Macromiehelle jonkinlaisia määritelmiä löytyy. Yhtenä tärkeimmistä on varmaan, että saa mut nauramaan. Clichéinen määritelmä, mutta täysin totta - se vain on avain mun sydämeen. Lisäksi en varmaan koskaan voisi elää ilman karvaisia ystäviäni. Ehkä juuri ja juuri voisin kestää jos on kissoille allerginen, mutta koiria pitää ainakin kestää.

"Kukaan ei kelpaa macromieheks jos ei läpäise Even testiä. Se on luvannu kaikille mun elämään haluaville miehille tehdä sellasen."

Tämä on hyvin lyhyt ja varsinkin suppea määritelmä Macromiehelle, mutta eihän todellista macromiestä voi edes määritellä, ennenkuin se on löytynyt. Kyllä kunnon macron tunnistaa, kun se vastaan kävelee. Se on sitten eri asia, miten sen macron saa lämpenemään itselleen, kun sattuu olemaan näissä asioissa niin pirun ujo.

Siihen en osaa vastata Kuka macromies on, mutta eiköhän sekin tule aikoinaan selvitettyä. Nyt reilun vuoden sinkkuna olleena, sitä alkaa kaipaamaan jotain ihmistä vierelleen. Tähän viimeiseen vuoteen on mahtunut vaikka mitä seikkailuja, mutta ei oikeastaan mitään, ainakaan realistista, macromiestä. Jollakin asteella olen kai toivoton romantikko ja odotan sitä macroa, joka tulee pelastamaan mut valkealla ratsullaan :') En jaksa menettää toivoa. Vaikka jokaisella naisella on itstunto-ongelmia, koen silti olevani mukava, kiltti ja hauska tapaus! Tunnistan kyllä omat ongelmani, joka on toisaalta tärkeää myös. Joten miksi en löytäisi macromiestä? Aivan varmana löydän, vaikka siinä menisikin kauemmin kuin haluan.

Macrojahti 2013 jatkuu edelleen..

"you don't have the swag" niin "you don't have the macro"

torstai 17. tammikuuta 2013

New Blog Love

 

Sain tunnustuksen Eveltä Ponilaatikon puolella ja kiitos tästä :) Aika listata itse joitakin, osa näistä on saanut tunnustuksen jo aiemmin, mutta eipä tuo haittaa!

Tämän tunnustuksen tarkoitus on saada huomiota suhteellisen uusille blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.
Tässä säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.

2. Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin.

...
En keksi näitä vikoja kun en halua sekottaa poniblogeja tänne :) 
Mutta nimesin viisi ihanaa poniblogia oman blogini puolella!

lauantai 12. tammikuuta 2013

Extempore elämää

Mulla on jo useamman vuoden ajan ollut sama paras kaveri, Eve. Yks ainoista ihmisistä, jota kestän kauemmin kun pari päivää kerrallaan. Ihminen, joka ajattelee aina samalla tavalla eikä ole yhtään poikkeuksellista, että sanotaan joku asia samaan aikaan. Monella tapaa ollaan erilaisia, mutta liikutaan silti niin samalla aaltopituudella, että ollaan mitä pöhköimpiä ihmisiä kummatkin.
 Even kanssa ollaan tunnetusti aika extempore-ihmisiä. Ei millään hullulla "mennään hyppäämään benji-hyppy" mielellä, mutta kaikella muulla tavalla kyllä. Tänään taas syntyi yksi extempore-ajatus, joten ajattelin ihan omaksi ja ehkä muidenkin iloksi kerätä joitakin muistoja aiemmista tapauksista tähän.

Miitit


Jos ei joku tiennyt, ollaan Even kanssa joskus ala-asteella tutustuttu Habbohotellissa. Tuohon aikaan tämä paikka oli tosi kova juttu ja siellä tuli usein käytyä. Joitakin ystäviä on tuolta ajoilta jäänyt, joiden kanssa pidän edelleen yhteyttä. Me sit tällä porukalla järjestettiin miittejä. Yleensä ne oli Tampereella tai Porissa ja myöhemmin käytiin myös laivalla. Ensimmäinen miitti oli Porissa. Ylhäällä olevat kuvat ovat jostakin myöhemmistä miiteistä, vuodelta 2007. En voi käsittää, että vanhemmat uskalsivat päästää varhaisteini-iässä olevana mut yksin Poriin :D

Näihin liittyy se extempore, että lähes joka kerta kun oli miitti sitten Tampereella tai Porissa, menin Evelle yöks. Saatoin olla hyvästelemässä Tampereen rautatieasemalla ihmisiä ja soitin äidille, että "Meen evelle yöks" ja hyppäsin myös junaan. Tai istuin jo junassa Tamperetta kohti, mutta ostinkin lipun vain Harjavaltaan asti :D Tälläset oli aivan parhaita reissuja!




Tatuoinnit

En kyllä pysty edes muistamaan mistä tämä idea lähti. Jossakin keskustelun lomassa tuli puheeksi, että kumpikin tykkää tatuoinneista. Päätettiin sitten siinä samassa, että otetaan tatuoinnit. Ne on nyt sit otettu 2008. Käytiin ottamassa tatuoinnit Ulvilassa, jollakin kunnon partaäijällä. En kadu päätöstä, omaani pitäisi vain vähän korjailla, koska muste ei tarttunut kunnolla :)




Lontoo.. ja myöhemmin Kypros







Eve on matkustellut huomattavasti enemmän kuin minä. Muistelisin, että olin käymässä Evellä yökylässä - joko jonkun miitin jäljiltä tai muutenvaan. Taas tuli vain jostain puheeksi, että en ole koskaan matkustanut ja päätettiin lähteä reissuun. Lontoo oli lähellä sydäntä meillä kummallakin, joten niin lähti Eve ja Saara Lontooseen kahdestaan 2007 kesällä :D Tästä innostuneena lähdettiin seuraavana kesänä Kyprokselle ja otettiin vielä Even avokki Henkka mukaan. Muistelisin, että Lontoon reissu varattiin n. 1-2 viikkoa päätöksen jälkeen, että näinkin nopeeta toimintaa. Vanhemmille hatun nosto, jotta ovat meidät päästäneet Lontooseen. Taisi tuolloin vielä olla kyseisessä paikassa terroriuhkaa ":D".







Tyttölanit




Tämä oli Even, Jonnan ja minun yhteinen extempore ajatus. Muistaakseni kekusteltiin WoWissa, että olisi kiva järjestää lanit porukalla. No, ei siinä mennyt kuin pari päivää niin tytöt olivat jo mun luona Tampereella tietokoneiden kanssa. Teknisistä ongelmista johtuen päädyttiin sit lopulta vain juomaan alkomaholia, mutta eipä tuo niin paljoa haitannut!


Pyöräretki Yyteriin




Viime kesänä tehtiin suhteellisen extempore ja hyvin rohkeakin veto ja pyöräiltiin Harjavallasta Yyteriin ja Yyteristä Ulvilaan. Oltiin Yyterissä pari yötä mökissä ja nautittiin uimisesta. Tämä retki oli palkinto siitä, että kumpikin otti vuosi sitten vähän niskasta kiinni itseään ja paransi elämänlaatuaan. Onnistuttiin hyvin, vaikka ensikerralla otetaan sit Eve kunnon pyörät ;) Matkaa pyöräilylle tuli yhteensä noin 85km.


Muutto Poriin

Muutto tänne Poriin oli kans aika extempore ratkaisu, johon päädyin Even yllyttämänä. Tätä kuitenkin mietin huomattavasti pidempään, kuin muita retkiä, mutta päätöstä en ole katunut hetkeäkään.



Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä..
Bora Bora



Tämä on nyt viimesin extempore ajatus. Oon tiennyt jo pitkään, että Even unelma lomakohde on Bora Bora. Tänään keskusteltiin tästä, koska televisiosta tulee joku leffa, joka on kuvattu Bora Boralla. Päätettiin sitten ottaa pitkäaikaistavoitteeksi säästää rahaa ja lähteä kahdeksi viikoksi Bora Boralle! Hotellikin on jo päätetty ;)  Jos ollaan onnistuttu kaikissa aiemmissa tempauksissa, miksi ei tässä? Otin käyttöön Even suosittelemana rahapurkin. Siirrän kaikki hilut, myyntituotot, pullonpalautusrahat tähän purkkiin ja vien pankkiin. Ensin tätä käytän säästääkseni tarpeeksi rahaa koiraa varten ja sen jälkeen siitä tulee Bora Bora -purkki.

Tavoitteena siis Bora Bora 2015-16-17.. Joskus kumminkin!
Kai tätä koko postia voi kutsua sellaseks YOLO-postiks. Vaikka vihaankin tuota yolo-sanontaa.

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Aika aloittaa

Aina ihan yhtä hankalaa palata tauon jälkeen liikunnan ja oikean ruokavalion pariin. Ei vain jaksaisi, eikö voisi vain syödä hese ja mäkki sapuskaa ja lihoa muodottomaksi? Ei jaksa, ei huvita.
Vaan kun on pakko..

Uudenvuodenlupaus on tosiaan sama kun viimevuonna, paranna elämänlaatua. Sellanen kokonaisvaltainen projekti :D Tänään oli aika palata takaisin salille. Piti mennä aikasin, joopa joo.. Väsytti taas niin paljon, että olin salilla vasta klo 14 vaikka piti sinne mennä jo 12. 

 
Kyllähän sen tietenkin taas huomas, ettei hetkeen ole mitään tehnyt. Joulu on mennyt horisonttaalisesti lihoen ja mahaa taputellen. Kun nyt vielä saataisiin maat sulaksi, voisi kunnolla lähteä lenkille.

Päivitin ittelleni eilen Spotifyyn kuntosali-soittolistan. Osuvasti soittolistan nimi on "Gym time, bitches!". Nää biisit saa sellasen fiiliksen aina et oksat pois, nyt mennään täysiä! Jotkut ovat vanhoja kuin taivas, mutta toimivat edelleen.


Siinä on joitakin, mitkä saa aina hyvän fiiliksen :) Itselle biiseissä on sanat tärkeintä, niin suurinosa soittolistan biiseistä on sanotukseltaan juuri salille sopivia ja motivoivia. Nyt kun joku kertoisi vielä, että miten se motivaatio ylläpidetään ja kuinka sen perseensä jaksais sinne salille raahta ~3 kertaa viikossa kaiken muun ohella.

Tuli muuten vihdoinkin mun CTFxC-huppari tänään! Pakko oli pistää heti kokeiluun.

Ja jos joku ei tiedä mikä CTFxC ja haluaa tämän välttämättä selvittää, tämä liittyy YouTubeen ja googleta Internet Killed Television.


maanantai 7. tammikuuta 2013

Vuosi 2012.


Mitä teit viimeksi kuluneen vuoden aikana, mitä et ole koskaan ennen tehnyt?
Muuttanut pois kotoseudun turvasta. Olen kyllä muuttanut pois Valkeakoskelta, synnyin paikakunnaltani, mutta tämä Poriin muutto oli aivan eri asia. Lähimmät sukulaiset asuvat yli 100km päässä, mutta silti olen täällä onnistunut jo pari kuukautta selviämään!

Oletko kyennyt pitämään itsellesi viime uutena vuotena tekemäsi lupaukset?
Olen itseasiassa! Lupaus oli tämä cliché "haluan laihtua". Alkuvuodesta painoni alkoi numerolla 8, loppuvuodesta painoni alkoi numerolla 6. Nyt joulukuun aikana olen kyllä saanut parikin kiloa takaisin, mutta sama lupaus pätee myös tälle vuodelle. Vuosi kerrallaan elämä menee parempaan suuntaan ja alan pitämään itsestäni enemmän ja enemmän.


Tuliko elämääsi uusia ihmisiä viimeksi kuluneen vuoden aikana?
Paljonkin. Paljolti johtuen, että muutin tänne uudelle paikkakunnalle. Mainittakoon näistä Jonna, josta on muodostunut todella tärkeä ystävä <3


Menetitkö ketään läheisiäsi?
En mielestäni menettänyt pahemmin.

Mitä erityisen mukavaa tapahtui vuonna 2012?
Opin pitämään itsestäni enemmän ja muutin Poriin.

Mitä sellaista toivoisit itsellesi, mitä et kuluneen vuoden aikana saanut?
Miehen ":D"
  
Mikä päivämäärä kuluneelta vuodelta tulee aina muistuttamaan sinua tästä nimenomaisesta kaudesta?
8.12, koska tuolloin järjestin tuparit uudessa asunnossani ja järjestin ne vielä naamiaisina! Eiköhän naamiaisia tule järjestettyä myöhemminkin, nautin todella paljon :) Toisena täytyy mainita mun ja Even pyöräilyreissu Harjavalta-Yyteri-Ulvila. Aivan huippua!




Mikä on suurin saavutuksesi kuluneen vuoden aikana?
Laihdutus. Niin "pinnallista" kuin se onkin, en ole koskaan pitänyt itseäni kovin nättinä. Itsetunto-ongelmia on myös minulla, niinkuin valitettavasti lähes kaikilla naisilla. Nyt kuitenkin alan pikkuhiljaa pitämään itsestäni enemmän. Työtä tarvitsee vielä tehdä, mutta tavoitteita onkin!

Mikä oli suurin pettymyksesi?
Aika hankalaa.. Varmaan se, että en ole aina sanonut ajatuksiani suoraan enkä ole paljastanut tunteita. Olen tälläsissä aika huono, mutta täytyy nyt yrittää niitä kehittää..

Sairastitko tai loukkaannuitko?
En nyt mitenkään kovin paljoa. Joitakin satunnaisia flunssia on ollut, migreeniä poislukematta.

Mikä oli paras ostoksesi?
Kuntosalijäsenyys.

Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? 
Veikkaisin sisustamiseen. vuoden 2011 ero vei suurimmanosan huonekaluistani ja olen pala palalta koonnut kotini, joten siihen on väistämättä rahaa uponnut :) Ainakin koti alkaa olemaan mieluinen <3

Mistä ihan todella, todella innostuit?
Hoen samaa asiaa.. Muutosta.

Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua kuluneesta kaudesta?
Varmaan Alex Clare - Too Close


Viime kauteen verrattuna, oletko:
- onnellisempi vai onnettomampi: Onnellisempi, todellakin :)
- laihempi vai lihavampi: laihempi!
-  rikkaampi vai köyhempi: rikkaampi, koska valmistuin vuosi sitten ja olen nyt pystynyt olemaan töissä.
- saanut vai menettänyt enemmän läheisiä: Saanut.

Mitä toivot tehneesi enemmän?
Tavannut ystäviä. Olen valitettavan huono pitämään yhteyttä ihmisiin, vaikka kovasti haluaisin. Tätä on kyllä pakko parantaa..

Mitä toivot tehneesi vähemmän?
Itkeny miesten perään, kun he eivät sitä ansaitse. Näistä on onneksi opittu!

Biletitkö? 
Jonkunverran :)

Miten vietit joulua? Entä juhannusta?
Juhannus meni töissä ja mummun ja papan mökillä 100-vuotta vanhassa saunassa saunoen. Jouluaaton ja -päivän välisen yön olin töissä ja yksin täällä Porissa. Joulupäivänä lähdin kissojen kanssa Valkeakoskelle :)

Mummun ja papan mökki <3
Koitko rakkautta kauden aikana?
En rakkautta, ihastumisia kyllä.

Ihastuitko?
Ihastuin. 

Myönsikö joku ihastuneensa sinuun? 
Myönsi.

Mikä oli lempparitelkkariohjelmasi?
Supernatural (Dean) ja My Little Pony. En kiellä.


Vihaatko mitään tai ketään jota et vihannut tähän aikaan viime vuonna?
Viha on kamalan paha sana, mutta kyllä tästä lauseesta yksi ihminen tulee mieleen. En kuitenkaan vihaa, enemmänkin halveksin.

Mitä luulisit tehneesi tähän aikaan tasan vuosi sitten?
Uskon olleeni kotona ja miettivän miten tähän tilanteeseen jouduttiin :D

Mikä oli suurin musiikillinen löytösi?
Alex Clare

Mitä halusit ja sait?
Enemmän itsevarmuutta

Mitä halusit mutta et saanut?
Oppia puhumaan tunteista

Mikä oli vuoden paras elokuva?
Hobbit, Avengers, Hunger Games.. liian monta, en osaa valita.

Mitä teit syntymäpäivänäsi, ja paljonko täytit?
Täytin 23-vuotta ja olin aamuvuorossa. Töiden jälkeen kävin ostamassa herkkuja ja söin niitä hyvällä omallatunnolla :) Syntymäpäivääni juhlittiin vasta tupareissani 8.12

Mikä yksittäinen asia olisi tehnyt vuodestasi selkeästi paremman ja onnellisemman?
Jos olis löytänyt itselleen sen jonkun ihmisen vierelleen.

Kuinka määrittelisit tyylisi kuluneen vuoden aikana?
Mun tyyli on niin sekasikiö.. Olen suuri farkku-legginsi-toppi-nörttipaita-huppari kuluttuja, mutta sitten myös joskus pukeudun todella naisellisesti. En osaa lukea itteäni mihinkään tiettyyn tyyliin, mutta miksi edes pitäisi?

Mikä piti sinut järjissäsi?
Ystävät, kissat ja perhe <3

Ketä julkkista himoitsit eniten?
Tähän ei ole kuin yksi vastaus.. Jensen Ackles *ahh*



Mikä poliittinen tilanne tai tapahtuma liikautti sinua eniten?
Varmaan Suomen presidentinvaalit

Ketä kaipasit?
Aivan liian monia ihmisiä.

Kenestä tuli sinulle erityisen läheinen?
Jonnasta, näin uutena ihmisenä. Ja Even, parhaan kaverini, kanssa lähennyttiin vielä enemmän, joka on aivan huippua.

Mikä tai kuka yllätti sinut tänä vuonna?
Oma rohkeus.

Jouduitko tappeluun?
Fyysiseen tappeluun en joutunut, sanalliseen tappeluun kyllä jouduin pariinkin kertaan. Välillä minullakin, kaikkia sietävällä ja pitkä pinnaisella ihmisellä tulee raja vastaan :D

Mitkä viisi asiaa asetat tavoitteiksesi ensi vuodelle? Nämä eivät ole uudenvuodenlupauksia, vaan henkilökohtaisia tavoitteita?
1. Saada painoni vielä alemmaksi. Rantakuntoon 2013?
2. Korjauttaa tatuointini
3. Ihastua, rakastua, tulla rakastetuksi.. Löytää joku "macromies" :D
4. Saada koira!
5. Kehittää itsetuntoa.

----------------

Vuosi oli mielenkiintonen! En jaksa odottaa, mitä 2013 tuo tullessaan :) Odotan tältä vuodelta todella paljon!

A Twist In My Story

Tämä on mahdollisesti toinen tai kolmas blogini, mutta koitetaan taas kerran uudestaan. Aika aloittaa alusta, aikasemman blogin piilotin katsojilta.
Sitä en tiedä, mitä tänne blogiin loppujenlopulta tulee ilmestymään tekstinä, mutta ei se haittaa. Todennäköisesti kirjottelen asioista, jotka minua kiinnostavat ja samalla vähän päiväkirjatyyppisesti päivitän säännöllisen epäsäännöllisesti.

Niitä odotellessa ;)