perjantai 5. huhtikuuta 2013

Hullu kis..koiranainen - ja videoita!

Shelttilenkin (osittain) innoittamana tilasin Atlakselle peten koiratarvikkeesta joitakin tavaroita lisää. MIELESTÄNI kaikki tavarat jotka olen tilannut ovat olleet tarpeellisia, mutta kai minusta aikaamyöten tulee hullu koiranainen.. Kissanaiseksi jotkut joskus väittivät.


Tilasin Atlakselle lisää StarSnack Training Bone herkkuja. Nämä osoittautuneet aiemmin hyviksi; mukavan pehmeitä ja helppoja rikkoa pienempiin osiin ja ei mene iäisyyttä jauhaa noita.
Herkkuja, kakkapusseja ja omia tavaroita varten ostin Hurtan Motivation Herkkupussin, junior kokoa. Tämä on ainakin tänään osoittautunut tosi käteväksi ja tykkään ihan hirveästi!
Matkavesipullo H20 tulee olemaan kätevä pidemmillä lenkeillä yms.
Mukaan tarttui myös kanamakkaroita 5kpl (yksi jo kuvan hetkellä Atlaksen suussa) ja Espree Color Enchancing shampoo. Shampoota päästiin kokeilemaan jo tänään kun kurakeli päivällä oli aivan järkyttävä. Shampoo ainakin toistaiseksi vaikuttaa hyvältä; pentu tuoksui ihanan vanilijalta ja näköjään Atlas tykkäsi myös sillä nuoli ja haisteli itseään :)


Kaverilta ostettu häkki osouttautuu olevan kissojen mielestä heidän paikka.. Yritä nyt tässä kouluttaa Atlasta tykkäämään häkissä olemisesta!

Atlakselle aiemmin ostin pallon, jonka sisään voi laittaa nameja - tippuvat sitten pyörittämällä pois pallosta. Ihan perinteinen aktivointilelu koiralle. No tästä jäi sitten pahvilaatikko olohuoneen nurkkaan ja joitakin päiviä sitten Atlas löysi tämän itselleen tuhottavaksi. Tästä syntyikin sitten pari hauskaa videota!4 kommenttia:

 1. :D AAAW! Aapo ja Lasse häkissä. Käy se noinkin ;D

  VastaaPoista
 2. Meillä on toi sama vesipullo ja on ollut usein käytössä kesäisin varsinkin jos ollaan pitkään ulkona :) Vesi pysyy siellä mukavan viileänä ja tuosta kannesta saa hyvin kaadettua vedet takaisin pulloon. Aikaisemmassa matkapullossa joka meillä oli, niin se ei onnistunut kovinkaan helposti. Odotas vaan, toi koirahulluus vaan kasvaa ja paisuu ajan myötä!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tälläseen tota vesipulloa ajattelin! Ja älä sano.. varmasti paisuu :D Varsinkin kun päästään oikeen harrastamaan tän kanssa! Kuitenkin agia haluttais hirveästi kokeilla. Ja sit kun tää on edes jotakuinkin täyskasvunen niin sithän voi ostella jo kaikkea ihanaa kurapukua, liivejä, valjaat ja ja.. :)

   Poista