tiistai 18. marraskuuta 2014

Nilkka lastassa, mutta treenivideota silti!

Ohjaaja loukkasi 1,5vko sitten nilkkansa ja on nyt siitä lähtien linkuttanut lasta jalassa. Kuitenkin tänään oli pakollinen tarve mennä kokeilemaan, mitä kaikkea pystyy tekemään, vaikka lasta jalassa liikkumista rajoittaakin. Siitä sitten syntyi pitkästä aikaa video!

Atlaksen kanssa treenailtiin agilitya ja Areksen kanssa tokoiltiin. Kaikissa on säätämisen varaa ja ohjaajan liikkeet ei ehkä ihan niin sulavat ole kuin normaalisti ;)
Silti väitän, että mulla on kaksi mahtavaa poikaa, jotka edesauttaa ja motivoi parantumista aivan älyttömästi!


6 kommenttia:

 1. Awww ihana tuo videon lopussa oleva poikien söpöily <3

  VastaaPoista
 2. Tosi taitavia poikia näyttävät olevan :) Oletko harkinnut Atlaksen kanssa kisaamistaa? Ps. Osaatko yhtään sanoa, että koska tuohon kysy A-teamilta- postaukseen olisi tulossa vastaus postaus?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan ohjaaja vähän ryhdistäytyisi ja kävis useammin treenaamassa, niin vois miettiä, että ensi vuonna Atlaksen kanssa otettaisiin eka startti ;)
   Kysy A-Teamilta on valitettavasti vähän jäänyt, mutta koitan saada sen laitettua seuraavaan postaukseen! :)

   Poista
 3. Ihana blogi ja kauniit koirat.
  Kiinnostaisi tietää, miten hyvin sujuu elämä kahden koiran kanssa? Teetkö kolmivuorotyötä? Minulla on vielä yksi koira, toista odotellessa. Kovasti pohdin, miten jää aikaa kahden tai edes toisen koiran kanssa treenaamiseen töiden ohella, kun toisenkin koiran on saatava huomionsa. Miten teillä tämä järjestyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Elämä sujuu vaihtelevasti. En väittäisi, että sanonta "kyllä kaksi siinä samalla kun yksikin" pitäisi paikkaansa. Kyllä kaksi koiraa viä enemmän aikaa. Monta asiaa pystyy tekemään samaan aikaan (mm. lenkkeilyt, aktivoinnit jne.), mutta koska kummankin kanssa pitäisi viettää myös henk.koht. aikaa, on tämä enemmän työtä.
   Kyllä, teen kolmivuorotyötä. Kahden koiran treenaaminen vaatii oikeastaan eniten suunnittelua. Meillä on autonominen työvuorosuunnittelu eli kun treenit ovat ti+to, en suunnittele näille päiville iltavuoroja. Aina tämäkään ei onnistu ja joudun treeneistä olemaan poissa. Mutta jos haluaa koiran kanssa treenata, se vaatii aikaisin heräämistä ja treenaamista ennen iltavuoroa. Ja usein käytän myös hyväkseni aikaa, joka minulla on kahden peräkkäisen iltavuoron välissä. Ensimmäisen iltavuoron jälkeen menen agilityhallille treenaamaan poikien kanssa, niin ovat sitten jo hieman väsyneempiä seuraavaa iltavuoroa ajatellen.

   Kaksi koiraa + kolmivuorotyö on aika haastava yhdistelmä, mutta ei mahdoton :D Sitä tässä kokoajan itselleni todista. Ihan omasta viitsimisestä riippuvaa toimintaa pitkälti. Viitsii mennä ajoissa nukkumaan, jotta herää ennen iltavuoroa treenaamaan jne. Mahdoton yhtälö se ei ole!

   Poista