tiistai 5. maaliskuuta 2013

Valmistautumista Atlas "Raketti" Seppäsen saapumiseen!

Viimeinen viikko or so on mennyt henkisesti, fyysisesti ja materialistisesti (hieno sana, eikö) valmistautumiseen pennun saapumiseen. Atlas saapuu toivottavasti luokseni tämän viikon lauantaina! Whii, voi että kun jännittää. Innoissaan olen, samalla jännittää kisujen reakoiminen :)

Shoppailin rakkaan Even aka Koiragurun opastuksella Peten koiratarvikkeessa ja ostin kaikkea tarpeellista ennenkuin pentu saapuu!


-Vähän pureskeltavaa ja treeninameja (ostettu kylläkin eri kaupasta)
-Hurtan koivunvärinen heijastintalutin
-Kusse & Kutta puolikiristävä pörröpanta
-Metalliset ruoka-astiat x 2
-Sydänkuvioisia kakkapusseja (:D)
-Safarin combo harja
-Vivog kynsisakset
-Kong
-Kong Braidz Monkey
ja kuvasta puuttuu vielä Skinneez pesukarhupehmolelu sekä joitakin "puruluita".


Näiden lisäksi kävin Aneten avustuksella Agrimarketista hakemassa J&V penturuokaa sekä kompostikehikkoja. Lisäksi löysin Hong Kongista halvalla (5e) yksinkertaisen pedin.
Kompostikehikoista tänään perusteellisen siivouksen ja mattojen vaatehuoneeseen siirtämisen jälkeen rakensin aitauksen. Aitaus/häkki/kehikko mikä vaan, tulee toimimaan pennun oleskelupaikkana silloin kun en ole kotona. Ainakin niin kauan kunnes pentu oppii sisäsiistiksi.

Pohjalle laitoin kevytsuojapeitteestä (4e tarjouksessa!) leikatun palan suojaamaan laminaattia. Töistä olen työkavereideni ehdotuksesta "saanut" ns. kroonikkovaippoja, joilla ainakin näin alkuun vuorasin aitauksen pohjan. Aitaus on mielestäni hyvän kokonen ja toimii hyvin, jopa kun koira kasvaa hieman isommaksi.

Muuten koti alkaakin olemaan aika valmis pennun tulemiseen! Ruokaa on valmiina, tarvittavat tavarat on ja aitaus on rakennettu. Enää tarvitsee sähköjohtoja (joita tälläisen nörtin kämpästä löytyy..) siistiä, piilotella ja ylimääräiset irroittaa. Ostin pidemmän nettijohdonkin vihdoin. Jo muuton alusta asti on nettijohto mennyt keskeltä olohuonetta.. :) Nyt sen saa sitten kulkemaan reunoja pitkin!

Ps. Atlas sai ensimmäisen lempinimen, vaikka ei ole vielä edes saapunut. Raketti. Eve näki mitä kummallisimpaa unta, jossa koirani juoksi pitkin seiniä rakettimaisesti.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti