tiistai 21. tammikuuta 2014

Atlas 1v!


Atlas täytti nyt viime sunnuntaina 19.1 yhden vuoden! Voi että! Ihan hullua, että tuosta pennusta on tullut jo niin vanha. Lahjaksi Atlas sai jäisen possun palan, joka maistuikin todella hyvin ja se suussa piipattiin ympäri kämppää kun ei ollut mitään tietoa mitä näin ihanalle herkulle pitää tehdä!


Atlas 7vko

Atlas 1v


Tässä pari viikkoa on nyt mennyt toipuessa, mutta Atlas on jo terve ja ei enää ole mitään oireita. Energiaa on aivan liian paljon, joten sitä käytiin tänään purkamassa hieman narupalloa heittämällä. Narupallot on kyl Atlaksen lemppareita, mutta pakko sanoa, että lähiaikoina tää ulkona "touhuaminen" ja leikkiminen on vähän hankalaa. Hajuja.. Tosta on niin tullu mies. Pari kertaa oon saanu sen kiinni kun narttupissoja nuollaan ja huuli väpättää aivan hulluna. Merkkailua kans tapahtuu keskimäärin 3m välein, joten kai tosta on pikkuhiljaa mies tullut!

Tässä pari kuvaa tältä päivältä. Vähän on kyllä hämäriä, pahoittelen.
Jyväskylän KV tuli jo ilmottauduttua ja Seinäjoelle ilmottaudutaan hieman myöhemmin. Vähän kyllä jännittää näin alkuun ainakin tuo Jkl. Ei kamalasti oo tietoa tuosta tuomarista, että mistä se tykkää, mutta pakkohan se on yrittää kumminkin! Kamalasti en oleta tuloksia kun varmasti taas tulossa aivan järkyttävän paljon shelttejä sinne..

Meillä menee nyt tässä vielä tämä viikko ainakin huilatessa ja ensiviikolla mahdollisesti voitaisiin jo alkaa harkitsemaan agilityyn osallistumista. Vielä pitäisi viikko yrittää aktivoida tota koiraa ilman ihan järkyttävää rasitusta. Aktiviteettilelut olis kivoja, mutta meiltä löytyy vain pallo jonka sisään saa namia ja kongi. Pyyhkeen sisään oon piilotellu nameja sekä limupulloon jossa pari reikää. Onko muita ehdotuksia? :)

2 kommenttia:

 1. Onnea Atlakselle! Sillä on ihanan tumma tuo turkin väri :)

  En tiedä, oletko tätä lukenut, mutta ehkä täältä löytyisi vinkkejä aktivointiin: http://www.koirat.com/keskustelu/pentu+tulee+taloon/puuhavinkkiketju_320

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Atlaksen puolesta!
   Täytyypä kattoa noita, eiköhän tuolta jotain löydy :) Kiitos!

   Poista