lauantai 8. helmikuuta 2014

Agilitypulinaa; Kepit

Hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua - ja ei varsinkaan agilitysta!

Agilitya tulee nykyään treenattua kaksi kertaa viikossa (ma, to) ohjatusti ja pyrin vielä käymään kerran viikossa omatoimitreeneissä. Tänään oli omatoimisten treenejen vuoro. Kepit on meillä nyt työn alla, sillä ollaan tehty 2x2 kepeille ja ne on enää 2-3cm auki! Hurraa! Atlas suorittaa no omatoimisesti ilman minun tarvetta olla vierellä, joka on meillä tavoite.

Koska ei olla ennen videotakaan kuvattu, niin teinpä sitten sellasenkin ihan vain huvikseni!
Tässä meidän tämänhetkiset kepit!
Vielä niiden kanssa on tottakai tekemistä, mutta hyvin Atlas ne tekee. Jos tässä pian sais kepit ihan kiinni asti! ;)

Atlaksen kanssa ei vielä tehdä kontaktiesteitä eikä keppejä radalla. Muuten ollaan torstain treeneissä keskitytty ohjaamiseen ja tuntuu, että oma ohjaus kehittyy väkisin. Maanantain treeneissä opiskellaan hyvin perusasioita ja myös näissä treeneissä lopulta tullaan kaikki esteet "masteroimaan" Tero Strömbergin ohjauksessa.
Kontaktiasento meiltä luonnistuu varsin mallikkaasti. Atlas hakee siihen jo itse laatikolla ja ensi maanantain treeneissä aletaan suorittamaan kontaktia esteellä. Tästä ei sitten olekaan pitkä matka siihen, että pystytään alkaa suorittamaan puomia yms. Agilitya ollaan treenattu jo jonkun aikaa, mutta selvästi näiden esteiden suorittamisessa on koutsilla tavoitteena; hitaasti, mutta täydellisesti :)

Niin syvä ja palava into tätä agilitya kohtaan on nyt syttynyt, että tekisi mieli olla treenaamassa aivan kokoajan. Harmi, ettei sitä nyt ihan voi vaatia koiralta ;)

Katotaan, jos joskus sais vähän radanpätkääkin kuvattua! Täytyy vain olla nopea kameramies, Atlas on lempinimensä "Raketti" veroinen kaveri.. :)

Ps. Meiltä taitaa jäädä Seinäjoen RN väliin. Atlas on sitä mieltä, että ulkona on bikinikesä ja kaiken karvan voi tiputtaa. Ei oo järkeä sinne lähteä, mutta mennään silti Jyväskylän KV hakeen tuomio karvattomalle junnulle.. :) Siihen kun kerran kerettiin jo ilmoittautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti