maanantai 28. tammikuuta 2013

Colour B4 Hair colour remover ja blondit hiukset

Pikkunen Saara

Jos joku random joka tätä blogia sattuu lukemaan ei tätä faktaa tiedä, olen oikealta hiusväriltäni blondi. Tummanruskeat silmät ja blondit hiukset. Värjäsin hiukseni tummiksi yläasteella, jonka jälkeen en olekaan blondi ollut. On ollut kyllä vaaleita raitoja, punaiset hiukset, mustat, ruskean eri sävyjä jne. Kun värjäsin hiukseni tummaksi äitini ensimmäinen reaktio oli "älä ny viitti..". Sama reaktio tuli nyt, kun päätin tavoitella takaisin luonnollista vaaleata sävyäni. Ruskeista hiuksista oli tullut todella osa minua, mutta toinen osa minusta taas kaipasi muutosta.

Aloin tavoittelemaan vaaleita hiuksia loppuvuodesta pikkuhiljaa raidoittamalla vaalealla sävyllä hiustani. En halunnut tehdä värinpoistoa, sillä olen hyvin tarkka hiusteni laadusta. Koska olen tälläinen "kaikki heti nyt" -persoona, en jaksanut odottaa. Onneksi minulla on Eve, joka keksii aina mahtavia tuotteita. Ostin Eveltä hänen toisen  Colour B4 Hair Colour Remover Extra Strength värinpoistoaineen, koska näin sen toimivan niin hyvin Evellä.

Kuva kopioitu

Tämän värinpoiston ideana lyhykäisyydessään on se, että se poistaa värimolekyylit hiuksista vahingoittamatta niitä. Molekyylit ovat hiuksen sisällä sumpussa ja tämä aine vapauttaa ne hiuksen pinnalle. Tärkeintä tässä värinpoistossa on todella huolellinen ja pitkäkestoinen hiusten pesu. Pesun aikana hiusten pinnalle nousseet molekyylit poistuvat. Jos et tee pesua tarkasti, molekyylit imeytyvät takaisin hiukseen ja hiukset eivät vaihda väriä. Tällä hiusvärillä et pysty valkaisemaan hiuksiasi, kuten muilla värinpoistoaineilla, sillä se ei sisällä ammoniakkia, valkaisuainetta tms. Tämä vain paljastaa hiusten luonnollisen värin poistamalla kertyneet hiusvärit. Minulla luonnollinen väri sattuu olemaan vaalea.
Tässä hiusten lähtökohta. Kuvan jälkeen kävin kerran kampaajalla, joten vaaleita kohtia oli enemmän. Kokonaisuudessaan kuitenkin lähtökohta oli hyvin lähellä tätä väriä.

Ja tälläiseen tulokseen päästiin..

Olen todella tyytyväinen tuotteeseen. Hiukset eivät tunnu huonokuntoisilta yhtään - ovat samassa kunnossa kuin ennen värinpoistoa! Kun hiuksia pestiin värinpoiston aikana, ensimmäisen 10min jälkeen piti laittaa "shampoon" tapainen aine päähän, joka vaahtosi kuin hullu. Vaahtoa oli nilkkoihin asti, mutta toisaalta se oli hauskaa.
Ainut huono puoli tässä tuotteessa oli sen haju. Värinpoistoaine haisi mädältä kananmunalta jossa oli hinttusen viemäriä. Ei sillä, hiukseni eivät enää päivän jälkeen tuoksu siltä ollenkaan, mutta ei tämä kamalan miellyttävä haju ollut ainetta levittäessä. Toisaalta mitä sitä ei kauneuden eteen tekisi ;)
Itse olen todella tyytyväinen! Käyn vielä varmastikin pistämässä ainakin yhden kierroksen vaaleita raitoja, jotta saan kokonaisuutta hieman vaaleammaksi. Nykyinen hiustenväri on kyllä todella lähellä luonnollista hiustenväriäni :) 

En voi kuin suositella tätä tuotetta lämpimästi kaikille!

15 kommenttia:

 1. Macromies haluaa todeta näin yömyöhään, että näytät hyvältä uudenvärisien hiuksiesi kanssa ;)

  VastaaPoista
 2. Oleppa hyvä vaan :) Läheks treffeil?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööhm :D En mä anonyymejen kanssa, sori. En tiedä sun "macroprosentista" mitään!

   Poista
 3. Mun macroprossa on 200!! Et tiedä mistä jäät paitsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Voipi ollakin noin korkea, mutta en mä ihan näin "anonyymin" ihmisen kanssa lähde extempore treffeille :)

   Poista
 4. No, mutta jospa mä sit tuun soittaa sun ovikelloa! Mä tiedän missä sä asut :P

  VastaaPoista
 5. Hei! mistä olet hankkinut tuon kyseisen colour remover b4, sillä en itse ole nähnyt tuota tuotetta myynnissä kaupoissa :o ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! :) Tätä tuotetta ei olekaan myynnissä Suomen markkinoilla. Kyseinen tuote on tilattu Ebaysta viralliselta myyjältä, ColourB4uk. Todella luotettava oli ja ystävällinen:
   http://www.ebay.com/sch/colourb4uk/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

   Poista
 6. Colour B4 myydään mm. Stockmannilla, Emotioneissa, Sokoksella ja suurimmissa Prismoissa.. :)

  VastaaPoista
 7. voi kauhee duckface.

  VastaaPoista
 8. Käytitkö sitä vahvempaa vai miedompaa? Toimisikohan tuote kerran harmaanruskeasta (oma väri) tummanruskeaksi värjättyyn tukkaan? ? Haluisin oman hiusvärin takas, koska värjäys kaduttaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ainakin mielestäni se vahvempi käytössä. Mä suosittelen kokeilemaan! Tuo kun ei todennäkösesti vahingoita hiuksia ollenkaan. Idea tosiaan perustuu siihen, että poistaa sen värikertymän, joten luulisi että toimis. Toivottavasti toimii! Kyllä kannattaa kokeilla.

   Poista