lauantai 12. tammikuuta 2013

Extempore elämää

Mulla on jo useamman vuoden ajan ollut sama paras kaveri, Eve. Yks ainoista ihmisistä, jota kestän kauemmin kun pari päivää kerrallaan. Ihminen, joka ajattelee aina samalla tavalla eikä ole yhtään poikkeuksellista, että sanotaan joku asia samaan aikaan. Monella tapaa ollaan erilaisia, mutta liikutaan silti niin samalla aaltopituudella, että ollaan mitä pöhköimpiä ihmisiä kummatkin.
 Even kanssa ollaan tunnetusti aika extempore-ihmisiä. Ei millään hullulla "mennään hyppäämään benji-hyppy" mielellä, mutta kaikella muulla tavalla kyllä. Tänään taas syntyi yksi extempore-ajatus, joten ajattelin ihan omaksi ja ehkä muidenkin iloksi kerätä joitakin muistoja aiemmista tapauksista tähän.

Miitit


Jos ei joku tiennyt, ollaan Even kanssa joskus ala-asteella tutustuttu Habbohotellissa. Tuohon aikaan tämä paikka oli tosi kova juttu ja siellä tuli usein käytyä. Joitakin ystäviä on tuolta ajoilta jäänyt, joiden kanssa pidän edelleen yhteyttä. Me sit tällä porukalla järjestettiin miittejä. Yleensä ne oli Tampereella tai Porissa ja myöhemmin käytiin myös laivalla. Ensimmäinen miitti oli Porissa. Ylhäällä olevat kuvat ovat jostakin myöhemmistä miiteistä, vuodelta 2007. En voi käsittää, että vanhemmat uskalsivat päästää varhaisteini-iässä olevana mut yksin Poriin :D

Näihin liittyy se extempore, että lähes joka kerta kun oli miitti sitten Tampereella tai Porissa, menin Evelle yöks. Saatoin olla hyvästelemässä Tampereen rautatieasemalla ihmisiä ja soitin äidille, että "Meen evelle yöks" ja hyppäsin myös junaan. Tai istuin jo junassa Tamperetta kohti, mutta ostinkin lipun vain Harjavaltaan asti :D Tälläset oli aivan parhaita reissuja!
Tatuoinnit

En kyllä pysty edes muistamaan mistä tämä idea lähti. Jossakin keskustelun lomassa tuli puheeksi, että kumpikin tykkää tatuoinneista. Päätettiin sitten siinä samassa, että otetaan tatuoinnit. Ne on nyt sit otettu 2008. Käytiin ottamassa tatuoinnit Ulvilassa, jollakin kunnon partaäijällä. En kadu päätöstä, omaani pitäisi vain vähän korjailla, koska muste ei tarttunut kunnolla :)
Lontoo.. ja myöhemmin KyprosEve on matkustellut huomattavasti enemmän kuin minä. Muistelisin, että olin käymässä Evellä yökylässä - joko jonkun miitin jäljiltä tai muutenvaan. Taas tuli vain jostain puheeksi, että en ole koskaan matkustanut ja päätettiin lähteä reissuun. Lontoo oli lähellä sydäntä meillä kummallakin, joten niin lähti Eve ja Saara Lontooseen kahdestaan 2007 kesällä :D Tästä innostuneena lähdettiin seuraavana kesänä Kyprokselle ja otettiin vielä Even avokki Henkka mukaan. Muistelisin, että Lontoon reissu varattiin n. 1-2 viikkoa päätöksen jälkeen, että näinkin nopeeta toimintaa. Vanhemmille hatun nosto, jotta ovat meidät päästäneet Lontooseen. Taisi tuolloin vielä olla kyseisessä paikassa terroriuhkaa ":D".Tyttölanit
Tämä oli Even, Jonnan ja minun yhteinen extempore ajatus. Muistaakseni kekusteltiin WoWissa, että olisi kiva järjestää lanit porukalla. No, ei siinä mennyt kuin pari päivää niin tytöt olivat jo mun luona Tampereella tietokoneiden kanssa. Teknisistä ongelmista johtuen päädyttiin sit lopulta vain juomaan alkomaholia, mutta eipä tuo niin paljoa haitannut!


Pyöräretki Yyteriin
Viime kesänä tehtiin suhteellisen extempore ja hyvin rohkeakin veto ja pyöräiltiin Harjavallasta Yyteriin ja Yyteristä Ulvilaan. Oltiin Yyterissä pari yötä mökissä ja nautittiin uimisesta. Tämä retki oli palkinto siitä, että kumpikin otti vuosi sitten vähän niskasta kiinni itseään ja paransi elämänlaatuaan. Onnistuttiin hyvin, vaikka ensikerralla otetaan sit Eve kunnon pyörät ;) Matkaa pyöräilylle tuli yhteensä noin 85km.


Muutto Poriin

Muutto tänne Poriin oli kans aika extempore ratkaisu, johon päädyin Even yllyttämänä. Tätä kuitenkin mietin huomattavasti pidempään, kuin muita retkiä, mutta päätöstä en ole katunut hetkeäkään.Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä..
Bora BoraTämä on nyt viimesin extempore ajatus. Oon tiennyt jo pitkään, että Even unelma lomakohde on Bora Bora. Tänään keskusteltiin tästä, koska televisiosta tulee joku leffa, joka on kuvattu Bora Boralla. Päätettiin sitten ottaa pitkäaikaistavoitteeksi säästää rahaa ja lähteä kahdeksi viikoksi Bora Boralle! Hotellikin on jo päätetty ;)  Jos ollaan onnistuttu kaikissa aiemmissa tempauksissa, miksi ei tässä? Otin käyttöön Even suosittelemana rahapurkin. Siirrän kaikki hilut, myyntituotot, pullonpalautusrahat tähän purkkiin ja vien pankkiin. Ensin tätä käytän säästääkseni tarpeeksi rahaa koiraa varten ja sen jälkeen siitä tulee Bora Bora -purkki.

Tavoitteena siis Bora Bora 2015-16-17.. Joskus kumminkin!
Kai tätä koko postia voi kutsua sellaseks YOLO-postiks. Vaikka vihaankin tuota yolo-sanontaa.

5 kommenttia:

 1. Parasta <3 Näitä tulee vielä paaaaljon lisää! Kyllä mä näen miten me vielä joskus tehdään samanlainen yyterinreissu sitten rollaattorin selässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on parasta <3 Kyllä näitä tempauksia tulee riittään.. :D plus tässä ei todellakaan ole edes kaikki aiemmat mainittu!

   Poista
 2. OMG oon niin kateellinen. :D Mut päätin että itekin lähen tän tai ensvuoden aikana ees johonkin, palkinnoks vaikka valmistumisesta. :)

  Ja hei, tollanen asenne tekee vaan elämästä vähän jännempää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Sä ansaitset kans lähteä reissuun, todellakin! Just vaikka valmistumisen kunniaks :)
   Ja kyllä tarvitaan :) Ei menetä mitään jos yrittää ja haaveilee asioista!

   Poista
 3. http://ponybeautifying.blogspot.fi/2013/01/new-blog-love.html !

  VastaaPoista