torstai 24. tammikuuta 2013

Mikä tai kuka on Macromies?

 
Tässä blogissakin olen pari kertaa maininnut Macromies käsitteen. Käsite syntyi siitä, kun keskustelin Even kanssa miehistä (perus tyttökeskustelua..) ja tapahtui kirjoitusvirhe.

Eveliina  jos et haluu nähä
Eveliina  nii ota se sun kuvitteellinen porilainen macrouros joka sulla on esiin
Saara    juu en
Eveliina  macho
Saara   ainiinjoo :D
Eveliina  macro
Eveliina  D:
Saara  macrouros!
Eveliina  :DD
Saara  ei vittu.. :DD haluan macrouroksen
Saara  onks se sellanen Hunks versio nörtistä?
Eveliina  joo :DDD 

Tästä syntyi käsite Macromiehestä, joka onkin aika kuvaava termi unelmamiehelleni.

Tarkkaa määritelmää Macromiehelle/Macrourokselle/Macrolle ei ole. Se on vain kuvitteellinen täydellinen mies, jota metsästän. Sellainen, joka hyväksyy mut kaikkien outojen tapojeni kanssa ja rakastaa pyyteettömästi. En edes osaa täysin kuvailla, mitä macromieheltä vaaditaan! Varmaan tärkein tähän käsitteeseen Macro liittyen on se, että osaa käyttää tietokonetta paremmin kuin minä ja oma tietokoneenkäyttöni ei häntä häiritse. Mä en ikinä jaksais neuvoa miestä jonkun tietokoneasian kanssa, saatika jaksaisi kuunnella valitusta siitä, että pelaan tietokonepelejä :D Jonkun siinä suhteessa pitää osata korjata tietokone, jos mä en sitä korjata osaa! Päähän siinä sekoaa, jos ei pääse nettiin..

Eveliina  Ota selvää sen macroprosentista
Saara  :DDd lolol macroprosentti

"Macromiehellä pitää olla pieni softspotti poneille"

Kai tälle mun Macromiehelle jonkinlaisia määritelmiä löytyy. Yhtenä tärkeimmistä on varmaan, että saa mut nauramaan. Clichéinen määritelmä, mutta täysin totta - se vain on avain mun sydämeen. Lisäksi en varmaan koskaan voisi elää ilman karvaisia ystäviäni. Ehkä juuri ja juuri voisin kestää jos on kissoille allerginen, mutta koiria pitää ainakin kestää.

"Kukaan ei kelpaa macromieheks jos ei läpäise Even testiä. Se on luvannu kaikille mun elämään haluaville miehille tehdä sellasen."

Tämä on hyvin lyhyt ja varsinkin suppea määritelmä Macromiehelle, mutta eihän todellista macromiestä voi edes määritellä, ennenkuin se on löytynyt. Kyllä kunnon macron tunnistaa, kun se vastaan kävelee. Se on sitten eri asia, miten sen macron saa lämpenemään itselleen, kun sattuu olemaan näissä asioissa niin pirun ujo.

Siihen en osaa vastata Kuka macromies on, mutta eiköhän sekin tule aikoinaan selvitettyä. Nyt reilun vuoden sinkkuna olleena, sitä alkaa kaipaamaan jotain ihmistä vierelleen. Tähän viimeiseen vuoteen on mahtunut vaikka mitä seikkailuja, mutta ei oikeastaan mitään, ainakaan realistista, macromiestä. Jollakin asteella olen kai toivoton romantikko ja odotan sitä macroa, joka tulee pelastamaan mut valkealla ratsullaan :') En jaksa menettää toivoa. Vaikka jokaisella naisella on itstunto-ongelmia, koen silti olevani mukava, kiltti ja hauska tapaus! Tunnistan kyllä omat ongelmani, joka on toisaalta tärkeää myös. Joten miksi en löytäisi macromiestä? Aivan varmana löydän, vaikka siinä menisikin kauemmin kuin haluan.

Macrojahti 2013 jatkuu edelleen..

"you don't have the swag" niin "you don't have the macro"

8 kommenttia:

 1. Kuten sanottua, kyllä me viimeistää Bora boralta löydetään sulle macromies.

  http://singularcity.com/images/stories/articles/042610/9bora-bora-man.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tälle bora bora -miehelle voinut todeta ton "You don't have the macro".. :D En ihan kuvitellu et mun macro on tuon näkönen!

   Poista
  2. Mut mistä sitä tietää jos seon JUST sellanen macro? Omat dataluolat ja kaikkea sellasessa boraboramökissä. On vaan kovin ruskettunu ja.. speedoinen.

   Poista
  3. Lol speedoinen macro :D Ei, nämä kaksi sanaa eivät kuulu yhteen!

   Poista
 2. Mies ilman macroa bongasi teidät tänään Presidentinpuistokadulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mitä hittoa? :D Kukas mua oikein bongailee? Varmaan komea näky näin 2-3 päivän kuumeen jälkeen..

   Poista
 3. :'D Voi ei. Tää macrojuttu saa mut aina nauramaan. Teil on vaan nii huippu huumorintaju <3 Tuli vähän mielee joku Carrie Bradshaw tästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Joo tää macromies-juttu on kyl ihan huippu. Huumoria pitää olla niin jaksaa :') <3

   Poista