lauantai 23. helmikuuta 2013

Livbox - Helmikuu 2013

Sain viimevuoden loppupuolella tietää Livboxin olemassaolosta. Olen tiennyt, että "suuressa maailmassa" on olemassa vastaavia paketteja, mutta en tiennyt, että täällä meidän pienessä Suomessa on myös. Innostuin tottakai heti ja tilasin itelleni 3kk näin kokeiluksi.
Ideana on, että joka kuukausi Livboxin tiimi kerää pakettiin erilaisia kosmetiikkatuotteita ja ne lähetetään tilaajille. Tuotteet ovat joko näytekokoisia tai täysikokoisia ja niitä tulee paketissa useampi. Livbox maksaa 13,90€/kk tai 41,70€ / 3kk.

"Kauneustaiteilijamme valitsee loisteliaan joukon trendejä, uutuuksia ja klassikoita kerran kuukaudessa. Kosmetiikkanäytteet yhdistellään ajatuksella, paketoidaan tyylikkäästi ja lähetetään kotiovelle. LivBox on täydellinen tapa kokeilla kosmetiikkaa, löytää uudet suosikit ja ihastua!"

Ensimmäisen Livboxini saapumisesta on jo useampi viikko, mutta ei ole ollut aikaa kirjoittaa. Paketti painoin suhteellisen paljon ja heti selvisi syy sille, miksi.

 "Täyteläinen vartalovoi ravitsee ja suojaa ihoasi ympäri vuorokauden. Pehmentävä ja rauhoittava voide sisältää 97% luonnon raaka-aineita, ja sopii myös kuivalle ja herkälle iholle. (Ovh 6,90€/200ml)"

We Care Icon, Love story body butter -vartalovoi. Olen itse aika huono käyttämään rasvoja muualla kehossani kuin kasvoissa ja omistan monen monta erilaista purnukkaa, mutta tykkäsin tästä voiteesta silti. Pari kertaa on tullut kokeiltua ja tuoksu on ainakin miellyttävä. Ei liian voimakas, jota en itse voi ainakaan tietynlaisissa hajuissa sietää. Ehkä vähän liian paksu voide omaan makuuni, mutta tälläin talvella tämä olisi todella ihanteellinen. Sääriin tätä itse kokeilin ja tuntui sopivan hyvin. Itselläni on hieman herkkä iho, mutta tästä ei tullut mitään ongelmia! Suosittelen.
"Kulttimaineeseen nousseet Essie-kynsilakat ovat olleet miljoonien naisten ykkösvalinta jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Kynsilakoissa yhistyy korkealaatuinen kynsienhoito ja herkulliset, sesongin muodikkaimmat sävyt. Lopputulos on todellinen kynsilakkaelämys! (Ovh 13,90€/14ml)"

Essie -kynsilakka värissä Muchi Muchi. Avasin paketin samalla kun join viiniä ystävieni kanssa ja olimme menossa juhlimaan, joten tämä lakka pääsi heti kokeiluun! Otin kuvan myös siitä kun lakkaa oli kynsissä, mutta pienessä pöhnässä otettu kuva ei ollut paras mahdollinen.. :) Tykkään tästä lakasta tosi paljon. Yksi kerros riitti loistavasti, toinen kerros olisi varmasti tarpeeksi. Kesti todella hyvin kynsillä, vaikka ei ollut päällyslakkaa. Ihana neutraali lakka, toivon vain että voisin pitää tätä useammin, töissä kun en voi kynsilakkaa pitää :)"Regenerist on elvyttävä ja uudistava tuotesarja, joka sisältää iholle tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja. Lopputuloksena on nuorekkaan heleä ja kimmoisa iho."

Olay, Regenerist-ihonhoitosarja. Lisää hyviä merkkejä! Näitä tuotteita olenkin käyttänyt nyt enemmän, oma kosteusvoide alkoikin juuri loppumaan sopivasti. Todella riittoisia, vaikka nämä ovatkin näytekokoisia (7ml kpl). Paketissa tulee 3 Point Super Serum, 3 Point Treatment Cream ja Night Renewal Elixir. Eniten olen käyttänyt kahta ensimmäistä. Seerumi saa ihon tuntumaan todella pehmeältä ennen kosteusvoiteen levittämistä. Kummatkin kosteusvoiteet jättävät ihon pehmeäksi ja imeytyvät nopeasti. Itse pidän todella paljon, vaikka nämä kai hieman vanhemmalle ihmiselle olisivat tarkoitettu :) Hinnaltaan suhteellisen kalliita (28,90€/50ml, 3 point treatment cream 24,90€/50ml), joten tuskin tulee ostettua kokonaisina tuotteina :)

Ja viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä..


"Ihanat tuoksut hurmaavat ystävänpäivänä! Love, Chloé -sarjan uutuus Love, Chloé eau Florale (Ovh 49,70€/30ml) on raikas, puuterimainen kukkaistuoksu, kun taas Lady Gagan Fame (Ovh 36,00€/30ml) hehkuu pimeyttä ja aistillisuutta.
Anna Calvin Klein Encouter (Ovh 38,00€/30ml) lahjaksi miehelle, joka tietää mitä haluaa! Mausteiden ja pehmeän konjakin yhdistelmä antaa tuoksulle hienostuneen maskuliinisen vivahteen."

Paketin mukana tuli myös kolme näytekokoista hajuvettä; Calvin Klein Encounter, Love, Chloé eau Florale ja Lady Gaga Fame.
Calvin Klein Encouter oli tuoksu, josta pitäisin kovasti jos minulla mies olisi ;) Olen huono kuvailemaan tuoksuja, mutta tästä tuoksusta tykkäsin kovasti. Annoin tämän ystävälleni, joka vei sen poikaystävälleen. Itselläni kun tälle ei käyttöä ollut.
Love, Chloé eau Florale on mukavan raikas tuoksu, jota olen pari kertaa käyttänyt. Ei mitenkään kovin voimakas, mutta hyvä juuri päivittäiseen käyttöön.
Lady Gagan Fame tuoksua en ollut aiemmin haistanut, vaikka tiesinkin monen ystäväni siitä pitävän. Yllätyin positiivisesti ja pistinkin tätä ylleni kun lähdimme paketin avattua viihteelle tyttöporukalla :) Aika voimakas tuoksu, mutta tätä voi satunnaisesti pitää juhlamielessä.
Käytän niin harvoin hajuvesiä (koska näitäkään en voi töissä käyttää), joten nämä tulevat kestämään kauan!


Kaiken kaikkiaan olen pakettiini todella tyytyväinen. Sainko rahoilleni vastinetta? Todellakin. Maksoin n. 14e tästä kuukauden paketista ja pelkästään jo kaksi ensimmäistä tuotetta olivat reilusti tämän rahan arvoisia. Rakastan sitä tunnetta, että saa "lahjan" postissa - jonkun yllätyksen. Lisäksi rakastan kosmetiikkaa, vaikka sitä itsellä onkin aivan liikaa.. :) Tuotteet olivat todella hyviä ja itseasiassa aina hajuvesistä lähtien todella minulle sopivia. 
Olen Livboxiin enemmän kuin tyytyväinen, enkä jaksa odottaa, että saan Maaliskuun paketin itselleni! Jos ei mitään dramaattista muutosta tule, en näe estettä sille, ettenkö jatkaisi tilaustani näiden 3kk jälkeen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti