maanantai 11. helmikuuta 2013

Tampereen tytöt ♥

Vihdoin viime torstaina saapui se päivä, kun näin pitkästä aikaa rakkaita ystäviäni Tampereelta. Vaikka hoen itselleni, että kyllä heitä kerkeää näkemään, ettei Poriin muutto ole maailmanloppu, tuntuu, ettei silti tarpeeksi usein kerkeä näkemään. Kaikilla on omat työnsä ja menonsa. Nyt vihdoin kuitenkin sain Siirin, Saran ja Miian luokseni viettämään viikonloppua!

Torstaina olin aamuvuorossa, jonka jälkeen hain Siirin ja Miian luoksenu linja-autoasemalta. Kokattiin uuniperunoita, kylmäsavulohikastiketta ja salaattia sekä nautittiin hyvästä seurasta :) Todella järkeviä kun ollaan, meidän alko tehdä mieli jotain makeaa (tai ehkä pikemminkin mun ja Siirin). Kaikki mahdolliset vaihtoehdot käytiin läpi miten jotain herkkua jälkkäriksi saataisiin. Kukaan ei oikeen jaksanut lähteä kauppaan (johon on hurjat 500m matkaa), joten päätettiin tehdä "kaurakeksejä". Ei ollut munia eikä maitoa, joten keksit vähän sen mukaiset.. :D Mutta hyviä oli silti!


 Perjantaina menin taas aamuvuoroon ja Siiri ja Miia menivät ostoksille. Myös Sara saapui vihdoin perjantaina.  Tehtiin jälleen hyvää ruokaa (hampurilaisia), syötiin hyvin, herkuteltiin juustoilla yms ja juotiin alkoholia.
Oli kiva kyllä päästä vähän viihteelle, tulee korkeintaan kerran kuukaudessa oltua. Kuvakollaasi tältä illalta on myös sen näkönen, että kyllä pikkusen tuli nautittua. Jos ei muuta tullut tältä reissulta opittua, niin se, että Porin yöelämä perjantaisin on kyllä aika hanurista :D
Mutta minäpä menen kuun lopussa Tampereelle juhlimaan! Sitä odotellessa ♥
Ollaan päädytty ostamaan samat takit niin oltiin hyvin samanlaisesti pukeutuneet :DPs. Mun ensimmäinen Livbox saapui ♥ Siitä voisin tehdä merkinnän myöhemmin.. :)

1 kommentti:

  1. Haha vai että randomisti ;) Me oltii lauantaina tsekkaamassa kuviot suuressa Porin yöelämässä ja huhheijaa ku oli porukkaa!

    VastaaPoista