lauantai 15. helmikuuta 2014

Ystävät

Päivä myöhässä, mutta ei se mitään!
Atlas on aina ollut hyvin sosiaalinen koira, jolle onkin tämän ensimmäisen vuoden aikana muodostunut joitakin todella hyviä kavereita. Atlaksen kanssa halutaan kiittää kavereita tässä yhteisessä postauksessa ja toivotaan, että näitä ihania hetkiä saadaan jatkossakin nauttia. Koiraystävät omistajineen on parhautta ♥ Ymmärtävät parhaiten ongelmat ja aina on jotain yhteistä puhuttavaa.

Ensimmäisenä Atlaksen ehdoton paras kaveri/äiti/pikkuserkku/nainen, Dafi.Dafi ja Atlas ovat viettäneet aikaa aina Atlaksen oltua pieni. Atlas söi jotain myrkyllistä ja oli sitten minun työvuorojeni aikana hoidossa Jonnalla. Tästä asti Dafi ja Atlas ovat olleet erottamattomat. Näillä kahdella on aivan omalaatuiset leikit, joita kukan ei tajua. Aina kun Jonnan ja Teron taloa lähestytään Atlaksen kanssa, alkaa Atlas oikein tärisemään ja vikisemään kuinka ihanaa onkaan päästä taas näkemään näitä.


Sitten, Voitto.
Voitto, Atlas, Dafi


Voitto on Atlaksen esikuva. Sosiaalinen vahva uros. Voiton kanssa on tullut lähiaikoina nähtyä taas enemmän ja aivan mahtava lenkkikaveri Voitto on! Ja nyt kasvava 8vko ikäinen Voiton poika Elmer tulee varmasti myös olemaan, jos yhtään isäänsä tulee ;)


Gabby
Gabby on hurmaava belgineiti kotipaikkakunnaltani ja yhdessä on käyty metsälenkeillä. Nämä kaksi yleensä vain juoksevat päättöminä ympäriinsä. Kullanarvoinen ystävä, aina kun vanhemmilla ollaan! Lisäksi näyttelyt kiinnostaa myös Gabbyn omistajaa, joten löytyy heti jotain yhteistä!


Labbispojat Blake ja Bailey


Parhaan kaverini Even Blake ja Bailey olivat ensimmäiset koirat, joihin Atlas tutustui minulle tullessa. Alussa kovin jännittäviä häslääviä isoja labbiksia, mutta nykyään kummankin kanssa menee todella hyvin. Bailey on ollut Atlakselle jotenkin vielä jännittävempi, mutta nykyään myös tämä on oikein hyvä kaveri. Blake on kuitenkin ehdoton suosikki ja nämä kaksi juoksevat aivan päättömästi ympäriinsä yhdessä.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä.. Aapo ja Lasse

Aapo ja Lasse
Tätä ei voi kai kutsua rakkaussuhteeksi Atlaksen kanssa, mutta nämä kaksi ovat silti aivan mahdottoman tärkeitä kirjoittajalle! Aapohan muutti vanhemmille erinäisistä syistä, mutta Lasse asustelee edelleen täällä.

Näiden lisäksi on useita muita kavereita, jotka ovat auttaneet siinä, että Atlaksesta on näin sosiaalinen ja rohkea koira tullut. Kaikkia lenkki- ja leikkikavereita haluan kiittää kuluneesta vuodesta ja toivotaan, että päästään nauttimaan näistä hetkistä vielä monesti tulevaisuudessa.
Kaikista kavereista ei ole kuvia, mutta tässä vielä joitakin ystävyyshetkiä.

Dafi, Atlas, Tosca
Aida, Atlas, Mila

Porin shelttilenkki. Vajaa 20 shelttiä.
Mini ja selätettynä Atlas
 


Lumi
Kaapo

Atlas, Lumi, Tosca
Dafi, Atlas, Milo

Yyterissä
Una ja Halla

Lisäksi haluan muistaa koirapuiston kavereita, jotka on ollut ihan mahtavia!

2 kommenttia: