tiistai 17. joulukuuta 2013

Aika menee niin nopeasti!

Ei ole taas tullut yli kuukauteen kirjoteltua blogiin! Nyt ehkä aika kertoa hieman kuulumisia.

Atlas täyttää nyt torstaina 11kk. Kamalaa, tuo mun pieni pentuni on kohta vuoden ikäinen? Aivan käsittämätöntä. Atlas on edelleen siinä 9kg ja n. 40cm. Ehkä inanen tullut korkeutta lisää, mutta ehkä se johtuu lihaksien kasvusta? Ollaan kuitenkin joka viikko treenattu agilitya ja tämän lisäksi myös paljon juostu vapaana. Josko toi ei enää kasvaisi - sovitaanko näin?

Tällähetkellä treeneissä on siis agility ja toko, kumpikin ohjatusti kerran viikossa. Agilitya ruvetaan mahdollisesti alkuvuodesta harrastamaan kaksi kertaa viikossa, joka onkin mielestäni meille ihanteellinen. Alkuvuonna myöskin haluaisin kokeilla rallytokoa, joka kiinnostaa paljon! Dobo myös kiinnostaa ja tätä ollaankin jo pari kertaa kokeiltu Hirvee Harmikoira koirakoulun opastuksella!

2o2o treeniä emolevyn laatikolla! Alkaa sujumaan!
Teinipojan elkeet ovat vahvat ja tähän päälle yhdistettynä nirsoilu, niin viimeinen kuukausi on ollu aikamoista. Nyt on kuitenkin löytynyt keinot ja apuvälineet; olen kurja omistaja ja Atlas saa lähes kaiken ruuan tekemällä jotain töitä mun kanssa. Vain jos jää vielä nappuloita syöttämättä (joita siis käytetty ihan treeneissäkin palkkana), niin saa ne illalla kupista. Tämä on kuitenkin auttanut paljon ja motivaatio tehdä on aivan eri! Lisäksi Atlaksella ollut ongelmia muiden koirien ohittamisessa, mutta siihenkin tämä ruokailutapa + suihkepullon käyttö "rangaistuksena", on tehnyt huiman muutoksen! Moneen viikkoon ei kuullut mitään haukkumista, mutta tänään kyllä naapurin sakemanni taas sai kyytiä..

Seuraaviin näyttelyihinkin on jo ilmoituttu; Lahti RN ja Turku KV tammikuussa. Tuo poika vaan uhkaavasti hieman enemmän nyt turkkia tiputtaa, että saa nähdä mitä siitä tulee! Sinne silti mennään.
Olin messarissakin yhtenä päivänä käymässä ja tulihan sieltä ostettua uudet shampoot ja hoitoaineet Atlakselle. Pakko sanoa, että on kyllä mahtavat aineet! Paljon paremmat kuin aikasemmin.
Atlaksella ongelmana on ollut selän kiharat ja nyt on IOS'n keratiini shampoo + hoitoaine ja muutos oli aika hieno!

Tässä ennen pesua ja jälkeen pesun (samalla vähän myös rakennekuvaa ;) )Omaan silmään, vaikka tuo pentu onkin 40cm lähemmäks korkea, on hän kuitenkin aika tasapainoinen yksilö.

Atlas sai myös vihdoin tänään uuden toppatakkinsa! Tota takkia metsästin ympäriinsä ja ei oikeata kokoa ollut missään. Lopulta Porin Musan mustin ja mirrin myyjä tilas tuon takin minulle Kuopiosta asti! Aivan mahtavaa ja nyt se on meillä!

Snoukkapoika-Atlas esittäytyy!

Lisäks ollaan tottakai riehuttu ystävien kanssa ja vietetty paljon laatuaikaa. Tässä vielä joitakin kuvia viimeisen kuukauden ajalta!Mini, medi, maksi sheltti!
Raivospäissään myös sohvatyynyt saa kyytiä!

2 kommenttia:

  1. Tuo takki on kyllä hiukan pieni. Saisi olla koon suurempi, jotta ylttäisi paremmin pepulle ja reisille. Nyt näyttää vähän hassulta ja juuri siltä, että koira on puettu liian pieneen vaatteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tuo on täydellisen kokoinen :) Kokeiltiin myös suurempaa. Kuten kuvasta näkyy, se menee ryttyyn etutassujen kohdalta ja syy siihen on se, että laiska omistaja ei jaksanut kuvaa varten pistää takajalkojen lenkkejä paikoilleen, jolloin takki istuisi paremmin ja olisi sinne pepulle pidempi :)

      Poista