keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ares 1v!

Eipä tänne ole hetkeen tullut kirjoitettua. Meillä menee mukavasti kaikin puolin. Treenailtu on Areksen kanssa tokoa ja Atlas jatkanut epäsäännöllisesti agilityn parissa. Atlakselle uutena harrastuksena tullut myös kaverikoiratoiminta, johon Atlas on aivan huikea tapaus! :)

Atlas pitäisi viedä tässä lähikuukausien aikana silmätarkkiin ja sydänkuunteluun. Sit jos saisi puhtaat paperit niin tuossahan olisi varsin oiva jalostuskoira ;) Toisin itsellä ei mitään suunnitelmia sen suhteen ole, mutta tarjolla tuo koira silti olisi.

Ares tosiaan täyttää tänään 1v! Näyttelypuolen aussiehan tuo oikeastaan on, mutta sekalinjaiselta se näyttää. Pitkät jalat, pieni pää, harottavat korvat, pinkkiä nenässä ja massaton vartalo :D Itseä henkilökohtaisesti ei haittaa - Ares on muuten aivan mahtava harrastuskaveri ja perheenjäsen!

Mittoina pojalla on 57cm ja 21,6kg. Eli hyvin jalkava, ihan aussien säkäsuosituksen yläpäässä :)Atlaksen kanssa tässä harkitsen Harjavallan RN ja shelttierkkariin osallistumista. Myös Rauma Show ja Porin KV ovat mielessä. Katsotaan miltä tuo turkin tilanne näyttää tässä lähikuukausina :)

Atlas tasottuu ja paranee kokoajan ajan kanssa. Kokoajan tuo poika näyttää paremmalta ja lähikuukausina Atlas on rauhoittunut paljon. Hormoonit ja luonne tasoittunut ja voin väittää, että Atlas on yksi tasapainoisimmista shelteistä minkä tiedän. Rohkea, sosiaalinen, eikä yhtään arka.
Ehkä joskus sitten pikku-atlas putkahtaa maailmaan, kuka sen tietää..

Atlas kerkesi myös täyttämään 2v 19.1! :)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ares kiittää! :)
   En tiedä miksi en seurannu vielä teidän blogia :O pitäny jo ajat sit. Mutta nyt lisäsin samantien!

   Poista
 2. Heh. :-D No kiitos ja tervetuloa! :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea Ares! Ihanat nimet sun molemmilla koirilla :)

  http://mariansheltit.blogspot.fi/

  VastaaPoista