lauantai 3. toukokuuta 2014

Arkea ja Harjavallan RN

Näin lyhyesti alussa, oltiin tänään Atlaksen kanssa Harjavallan RN. Päivä meni hyvin ja Atlas oli lopulta JUN ERI3! Todella ylpeä olen, varsinkin liikkeisiin. Niistä tulee aina naputtamista, mutta tänään ne oli paljon paremmat kuin aiemmin! Karvaton kaveri sai siis ensimmäisen ERInomaisensa ;) Arvostelun voi lukea "Tulokset" linkistä.

1v 3,5kk. 40cm ja 9,7kg. Seisoo hieman hassusti kyllä, tuuli tekee kepposia tukalle.

Arki on alkanut Atlaksen ja Areksen kanssa hyvin. Tulevat hyvin juttuun, varsinkin kun pääsee tohon pihalle oikeen juoksemaan. Atlas pari kertaa jo näyttänyt hieman kaapin paikkaa Arekselle ja hyvä niin. Eipä tuo pentu oikeen mitään silti meinaa uskoa ja naskalihampaat kolisee sinne sun tänne.

Sisäsiisteys on kyllä aivan poikkeuksellisen hyvällä tasolla! Jotenkin tuntuu, että voiko näin ollakaan! Tuo pentu tekee ainoastaan yöllä yhdet pissat ja ehkä kakat - minä kun en periaatteesta viä ulos yöllä, sillon nukutaan (vaikka Ares on usein puolivälistä yötä eri mieltä..). Muuten päivällä kaikki asiat tulee ulos ja tänään kun Ares oli 6h yksin, ei ollut yhtään pissaa sisällä! Ihanaa. Rivari helpottaa kyllä todella paljon, mutta muutenkin tuntuu, että Areksella ei oo mikään kiire pihalle. Atlaksen kanssa sai olla sitä viemässä pihalle vähän joka välissä ja silti sisälle tuli +5 pissaa päivässä (ainakin tämän ikäsenä). Ares ei oo kolmen päivän aikana tehny kun pari pissaa sisälle :D Toivottavasti tämä jatkuu ihan yhtä helposti *koputtaa puuta*, olisi kyllä todella ihanaa ja pääsisi nauttimaan pentuajasta vielä paremmin!

Yksinolo on vähän jännää Arekselle. Yksinolot Ares viettää kylpyhuoneessa, oli Atlas paikalla tai ei - ainakin näin alkuun, jotta Atlaskin saa vähän lepoa. Tänään 6h yksinolo oli hieman pakollinen näyttelyn takia, vaikka en pitänytkään siitä, että jouduin yksin jättämään. Huuto oli kova kun lähettiin ja huuto oli kova kun kotio tultiin. Sitä en tiedä, onko välillä huutanu. Sen kuitenkin tiedän, että jos Atlaksen kanssa jää kaksin, niin huutaa vain kun lähden - mitään ei kuulu kun tuun kotio. Myös oon antanu olla koko kämpässä kun käytän vain Atlaksen pihalla - silloin ei ole mitään ongelmaa, useinmiten on nukkumassa kun tuun takasin. Mutta eiköhän tämä tästä!

Hihnakävely on myös hieman jännittävää. Se sujuu hyvin, kunhan pentu pysyy liikkeellä; kannustamalla ja houkuttelemalla menee nätisti. Mutta heti kun hihna kiristyy, alkaa huuto ja repiminen. Toisaalta, hänellä on vasta kaksi kertaa ollut kaulapanta ja hihna, että se nyt vaatii tottakai totuttelua. Vain todella huvittavaa millainen "APUA :(" tilanne tulee, kun hihna kiristyy. Niin ja siis ei haittaa jos kiristyy hänen vetäessä eteenpäin, jos hän on mun takana ja kiristyy niin se on aivan järkyttävää ja kamalaa.

Atlaksesta on kuoriutunut namien sekä lelujen varastelija ja omija. Kaikki on hänen, ei Areksen. Jos heillä on samanlaiset luut, pitää Areksen luu viedä ja oma ei kelpaa. Kuitenkin ihan perus ruuan kanssa nirsoilu jatkuu osittain. Syö kyllä, mutta ei kyllä puolusta ruokaansa tai syö vauhdilla, jotta pentu ei söisi niitä. Eilen rönkki ruokaansa aikalailla.

Kaikenkaikkiaan vaikuttaa kuitenkin hyvältä :) Tyytyväinen olen, kunhan tuo yksi pysyisi hiljaa öisin - oon niin herkkäuninen. Ei se huuda tai valita, mutta alkaa joskus puolessavälissä yötä riehumaan pedissä ja leikkimään ja ärisemään ja ja... :) Korvatulpat on onneks hyvät.Tälläinen mölinä kuuluu aika usein puolivälissä yötä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti