sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Rauma KR!

Tänään käytiin Atlaksen kanssa Rauman KR misseilemässä. Odotukset oli todella matalalla, sillä tuomarina oli Svante Frisk, joka ei paljon ERIä ja SA'ta jakele - näin olin lukenut.

Shelttejä oli ilmoittatunut vähän verrattaen kuinka paljon heitä yleensä on. Uroksia oli yhteensä 9, junnu-uroksia oli yhteensä kolme.
Lopulta kuitenkin kävi niin, että Atlas oli JUN ERI JUK1 sekä VSP-junnu, sillä tälläinenkin jaettiin! Yllätti todella paljon. SA jäi saamatta, mutta uroksista vain yksi sai SA. Nartuista vain kaksi valionarttua saivat SA, joten ei harmita niin paljoa. Atlas oli ainut luokassaan, joka sai ERIn.

VSP-junnu


Atlas 1v 4kk


Kaikenkaikkiaan hieno päivä ja tästä on hyvä jatkaa Lohjan RN kesäkuussa! Josko pamahtaisi vaikka ykkösruusuke, mistä sitä tietää ;)

Kiitos myös Jennilla ja Lunalle bongaamisesta! Yllättävä bongaus, kukaan ei ole vielä blogin kautta meitä bongannut :) Hetki meni miettiä kuka siinä olikaan, mutta nimi sano heti paljon ja blogi tuli heti mieleen! Oli kiva nähdä!


 Kuvat: Eeva Lehtikangas

1 kommentti:

  1. On se joo hauska nähdä, että blogien takana olevat ihmisetkin on ihan oikeasti olemassa :D Täytyy kattoa jos kesällä osutaan johonkin muuallekin samaan aikaan :)

    VastaaPoista