tiistai 20. toukokuuta 2014

Yyteri ja koiramarssi!

Meiltä tälläinen lyhykäinen kuvantäytteinen postaus. Tässä ollaan nyt käyty hyväntekeväisyys koiramarssilla jossa oltiin viimevuonnakin sekä Jonnan ja Dafin sekä Eevan, Milan ja Sofin kanssa Yyterissä riehuttamassa koiria.

Enjoy!

Royal Canin hyväntekeväisyys koiramarssi

Yyterissä


Sitten vielä lopuksi Ares 11vko pönötys!

Käteni on vaaaarsin huvittavasti välissä... :D

2 kommenttia:

 1. Moi! Ihana ja hauska blogi... Olen 12v tyttö ja meillekin on kesäkuussa tulossa 5 v sheltti Ricon kaveriksi aussi. Mietin vaan ruokailun suhteen, että kun meidän sheltti on sieltä ahneesta päästä, miten ruokailut kannataisi hoitaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heihei! Onnittelut kahdesta varsin oivasta rotuvalinnasta!
   Meillä asia oli toisinpäin ja Atlas oli kovin nirso ruuan suhteen ennen; nyt sen syömiseen on tullut paljon vauhtia kun pentu on vieressä.

   Syöminenhän usein aiheuttaa "kilpailutilanteen". Minusta kannattaa katsoa miltä vaikuttaa alussa yhdessä syöttäminen. Atlas ja Ares syövät samassa tilassa, mutta jos Ares lähestyykin Atlaksen kippoa joudun sen häätämään pois - Atlas sheltti ei ruokaansa puolusta. Vaikka koira on ahne, täytyy sen ymmärtää, että jokaisella on oikeus puolustaa omaa ruokaansa.

   En tiedä millainen tapa teillä on syöttää koiraa, mutta meillähän ruokaa ei saa ennenkuin istuu, sitten odottaa ja vain minun luvalla saa ruoan ottaa - myös 11vko Ares osaa tämän. Tää ainakin helpottaa paljon kun ruokkii kahta koiraa yksin. Kyllä te näätte sitten miten se ruokailu alkaa sujumaan :) Yleensä pennut on hyvinkin ahneita ruuan suhteen. Ruokitte samaan aikaan vaikka 1-2m päässä toisistaan alkuun valvonnan alla ja katsotte miten menee. Kyllä siihen rutiini sitten tulee, ei hätää :)

   Poista