keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Arki rullaa eteenpäin

Kyllä se arki vaan menee eteenpäin. Ares on nyt 15vko vanha ja ensiviikolla otetaankin sitten viralliset 4kk posetuskuvat.
Tuo on edelleen todella reipas ja avoin, muhun todella kiintynyt. Ei vois parempaa toivoa <3 Nenässä ei ole kuin enää hieman vaaleanpunaista. Toinen korva on tällähetkellä hieman hassussa asennossa, joten tässä nyt seuraillaan kunhan hampaat alkavat vaihtumaan, että tarvitseeko sitä liimata.

Areksella tässä viimeviikkojen aikan tullut inhottava tapa; komennus ja paimennus, näykkiminen. Varsinkin juoksevia asioita pitäisi näykkiä. Lisäksi jos sitä innostuttaa niin se helposti näykkäsee käteen, pohkeeseen tms. Tähän oon nyt yrittänyt todenteolla puuttua, hyvin inhottava tapa.

Atlas voi entiseen malliin, mutta suurimman muutoksen minkä oon siinä nähny on leikkityyli. Ennen Atlas tykkäs leikkiä jahtaus- ja juoksuleikkejä. Ne on edelleen suosikkeja, mutta tähän rinnalle on tullut paljon "fyysistä leikkimistä". Juoksemisen keskellä se saattaa juosta täysiä päiten ja purra kaverin korvia. Se ei ole enää niin arka painileikkejä kohtaan, mitä se on ennen ollut. Ei edes isojen koirien kanssa.

Agilityvideota meiltä on kans tulossa lähiaikoina! Se tulee kyllä olemaan vanha, mutta saan sen tässä lähipäivinä itselleni, jotta voin katsoa onko siitä materiaalista mihinkään :D

Areksen kanssa harkitsen osallistumista FINASC Open Show -tapahtumaan Tampereella. Vielä en ole aivan satavarma, mutta olisihan tuo aika hauska idea ja kivaa treeniä oikeita näyttelyitä varten! Lisäksi olis erikoistuomari, sais vähän mielipidettä tosta koipieläimestä ;) Lisäksi Areksen kanssa aloitetaan heinäkuussa harrastuskoiran starttikurssi! En jaksais millään odottaa.

Tässä meiltä vielä kuvia!

Tavattiin Areksen sisko Nala
Ares, Naksu, Atlas, Nala
Ahne pentu odottaa ruokaa
Gabby, Atlas ja Ares
Pojat <3
<3

6 kommenttia:

 1. Mulla ei taas vaihteeksi ole mitään rakentavaa sanottavaa, muuta kuin ihanat Ares ja Atlas! :D <3 Ja huomaan että sulla on tukkaväri vaihtunut tummempaan, todella kivan näkönen - sopii tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi pojat on ihania <3
   Ja kiitos! Täyty taas vaihtaa takasin tummemmaks hiukset :) tykkään kans

   Poista
 2. Ihanaa, että teit taas uuden postauksen :) Meille on nyt viikko sitten tullut se aussi ja oikeassa olet kyllä se ruokailu alkoi sujua... Olisin vain halunnut tiedustella että miten sun pojat tykkää uimisesta meidän se uusi aussi on veden ystävä ja aina kun silmä välttää niin on vesikupilla leikkimässä. Btw ihana toi pojat kuva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :) Kovia ovat uimaan kumpikin, varsinkin Atlas. Ares tietty nuorempana on vielä arka, mutta Atlas sukeltelee jopa välillä.

   Poista
 3. Me taidetaan olla Murun kanssa samalla kurssilla sitten. :) Jos tonne Harmikoiraan meette?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii! Voi vitsi, tosi kiva :) Juuri sinne ollaan menossa!

   Poista